Can Vich Blanc
Vinyes:
Sota l’Era ( plantada l'any 2013).
Ombra Clara ( plantada l'any 2011)
Collita: 2023
Nº Ampolles: 3.100
Elaboració:
Vi ecològic de vinyes de muntanya a 500m d’altura.
Verema manual amb caixes.
Extracció del most flor i fermentació a baixa temperatura.
Totes les varietats s’elaboren per separat, veremades segons el nostre criteri al seu punt òptim de maduració.
Un cop fermentats els vins, els fem una criança amb les seves “mares” durant 5 mesos per donar “sedositat” i complexitat.
Can Vich Rosat
Vinyes:
Sota l'Era ( plantada l'any 2013)
Collita: 2022
Nº Ampolles: 2.700
Elaboració:
Vi ecològic de vinyes de muntanya a 500m d’altura.
Verema manual amb caixes.
Maceració de les pells, extracció del most flor i fermentació a baixa temperatura.
Els rosats de qualitat són uns dels vins més complicats d’elaborar.
Exigeixen conèixer molt bé la vinya, saber quan és el millor moment per veremar i aconseguir un raïm equilibrat amb acidesa, sucres i maduració de la pell.
Can Vich Negre
Vinyes:
Sota l’Era (plantada l'any 2013)
Ombra Fosca (plantada l'any 2000)
Collita: 2020
Nº Ampolles: 950
Elaboració:
Vi ecològic de vinyes de muntanya a 500m d'altura.
Verema manual amb caixes.
Vi fermentat en dipòsit d’inoxidable.
Remenat diari sense bomba.
Camí Vell
Vinyes:
Camí Vell ( plantada l'any 1957)
Collita: 2018
Nº Ampolles: 800
Elaboració:
Vi ecològic de vinyes de muntanya a 500m d’altura. Verema manual amb caixes El vi fermenta en bóta de 600L de roure i s'hi passa uns 6 mesos de criança fins que l’embotellem. És un vi delicat, perfumat, subtil i elegant.
Rasa Fonda
Vinyes:
Rasa Fonda ( plantada l'any 1986)
Collita: 20
Nº Ampolles: 670
Elaboració:
Vi ecològic de vinyes de muntanya a 500m d’altura.
Verema manual amb caixes.
Vi elaborat amb la varietat d’origen francès Chardonnay, d’una vinya plantada pel meu pare l’any 1986.
Fermenta en bota de 500l de roure francès on passa uns 7 mesos de criança amb les seves mares
Ombra Clara
Vinyes:
Ombra Clara ( plantada l'any 2011)
Collita: 2019
Nº Ampolles: 400
Elaboració:
Vi ecològic de vinyes de muntanya a 500m d’altura, elaborat amb la varietat Manzoni blanc.
En aquest vi busquem l’expressió varietal, sense cap tipus de criança i amb una maceració de les pells.
Ombra Fosca
Vinyes:
Ombra Fosca: (plantada l'any 2000)
Collita: 2019
Nº Ampolles: 700
Elaboració:
Vi ecològic elaborat amb Cabernet Sauvignon de vinyes de muntanya a 500m d’altura.
Aquest vi el tenim aproximadament 1 any de criança amb bóta de roure de 225L i 300L.
Sota L'Era
Vinyes:
Sota l’Era ( plantada l'any 2013)
Collita: 2018
Nº Ampolles: 670
Elaboració:
Vi ecològic de vinyes de muntanya a 500m d’altura.
Verema manual amb caixes.
En aquest vi busquem l'expressió de la varietat, fermentant i macerant a baixa temperatura per conservar aromes i fent una curta criança amb bota d’acàcia de 500l, per arrodonir el vi i mantenir el caràcter varietal.
Escumós
Vinyes:
Camí Vell ( plantada l'any 1957)
Sota l'Era
Collita: Ceps de més de 70 anys
Nº Ampolles: 900
Elaboració:
Parellada en vas.
Verema manual, extracció del most flor i fermentació a baixa temperatura.
Remenat de mares fines durant 4 mesos.
Segona fermentació en ampolla (mètode tradicional) amb un mínim de 15 mesos de criança.
Escumós ancestral garnatxa blanca
Vinyes:
Sota l'Era
Collita: Ceps de 10 anys
Nº Ampolles: 100
Elaboració:
Vi escumós de garnatxa blanca.
Elaborat amb el mètode ancestral.